• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belang van een SSL certificaat

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

https-sslWij stellen veiligheid voorop. Maar liefst één op de drie ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Deze maand staat voor ons volledig in het teken van veiligheid en met name SSL certificaten, welke essentieel zijn voor de veiligheid van een website en webshop.

 

Wat doet een SSL certificaat?

Met een SSL certificaat wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden. Hierdoor hoeven jouw bezoekers zich geen zorgen te maken dat hun gegevens worden onderschept.

De data die van de website naar de bezoeker wordt verstuurd en de data die de andere kant op wordt verstuurd, wordt gecodeerd middels het zogenaamde SSL-protocol. De informatie die heen en weer wordt verstuurd, kan niet worden gedecodeerd door een derde.

Dat je een website bezoekt met een veilige verbinding, kun je zien aan het slotje voor de domeinnaam en HTTPS voor de domeinnaam. De bezoeker kan ook zien wie het bedrijf achter de website is, doordat de bezoeker kan zien wie het SSL certificaat heeft aangevraagd.

Je hebt verschillende vormen van SSL certificaten. Hierover lees je meer in ons blog.

Jouw voordelen?

Een website met een SSL certificaat wekt direct meer vertrouwen bij de bezoeker vanwege het groene slotje voor jouw domeinnaam in de URL balk. Daarnaast heeft Google bekend gemaakt dat websites met een SSL certificaat voorrang krijgen in de zoekmachine resultaten.

Daarnaast levert een SSL certificaat je nog een aantal belangrijke voordelen op:

  • Meer vertrouwen van jouw bezoekers
  • Hogere conversie
  • Betere online vindbaarheid

E-commerce en veiligheid

Als webshop eigenaar ben je verplicht persoonlijke gegevens van jouw bezoeker te beveiligen. Een SSL certificaat is dus voor elke webshop eigenaar verplicht. Uit onderzoek is gebleken dat 77% van de bezoekers het bestelproces verlaat bij een webshop zonder SSL certificaat!

Bestel nu jouw SSL certificaat

Vraag direct een SSL certificaat met domein validatie aan. Dit certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en verzekert een veilige verbinding. Voor je domeinnaam komt een groen slotje te staan.

Wil je graag meer weten over organisatie validatie of een uitgebreide validatie? Vraag dit dan direct aan in het formulier rechts.

  • €3,75 per maand ( 3 jaar )
  • €4,50 per maand ( 2 jaar )
  • €6,00 per maand( 1 jaar )

 

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Offerte aanvragen!