Design website 4

Design 4 is clean en overzichtelijk. Het is het ideale ontwerp voor als je de kleuren van je huisstijl goed wilt laten opvallen. Dankzij het subtiele gebruik van beelden en/of illustraties en het gebruik van veel witruimte springt de inhoudelijke content direct in het oog van de bezoeker.

Offerte aanvragen

Content waar je niet omheen kunt

In design 4 wordt op subtiele wijze gebruik gemaakt van beelden (iconen, afbeeldingen of illustraties). Dit biedt je de mogelijkheid om uit te pakken met tekst: je bezoeker kan namelijk niet om de opvallende tekstblokjes heen. Ideaal als je precies weet met welke woorden je jouw bezoeker wilt aanzetten tot de gewenste actie.

Blogfunctionaliteit

In elk design dat wij hebben ontwikkeld is een blogfunctionaliteit ingebouwd. De blogfunctie biedt je de mogelijkheid om binnen een handomdraai een nieuw artikel online te plaatsen. Wanneer je maar wilt. Zo maak je je website niet alleen interessanter voor bezoekers, maar zorg je ook voor een betere positie in de zoekresultaten van Google.

Projecten

Uiteraard wil jij gerealiseerde projecten of afgeronde klussen graag aan je website bezoekers laten zien. Het tonen van projecten is de ideale manier om twijfelende bezoekers écht duidelijk te maken wat jij met jouw onderneming kunt betekenen. Hiervoor zit standaard een handige functionaliteit in de website ingebouwd, zodat jij op een mooie manier je diensten kunt bewijzen.

Referenties

Wat is er transparanter dan het tonen van klantervaringen? Door positieve en eerlijke reviews van jouw klanten op je website te plaatsen geef jij bezoekers het gevoel dat je betrouwbaar bent én goed bent in je vak. Wanneer jouw potentiële klant ziet dat al velen hem voor gingen en dat zij tevreden zijn met jouw diensten of producten, zal hij eerder geneigd zijn om contact met je op te nemen.

Onderdeel toevoegen?

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk in de design website van jouw keus. Wil je bijvoorbeeld een evenementenkalender toevoegen? Of gebruik maken van een boekingssysteem? Geen probleem, voor elke wens is een oplossing. Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en vertalen deze naar een passende oplossing voor in jouw SEO Design website.

Meer informatie?

Onze experts helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen over onze SEO Design websites.
Bel naar 0575 512 125, mail of vraag een offerte aan via onderstaande button.

Vraag direct een offerte aan!