• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van onze ICT Waarborg certificering voor jou als klant

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 18 juli, 2018 in Algemeen, Blog, Kenniscentrum, Ondernemen

Veiligheid, duidelijkheid en zekerheid zijn drie waarden die – zeker in de ICT branche – van ongekend belang zijn. Ook bij Best4u hechten we vanzelfsprekend waarde aan een veilige en duidelijke manier van werken en aan zekerheid voor jou als klant. Webdesign en online marketing blijven immers ‘ongrijpbare’ diensten en de omvang van cybercrime groeit. Daarom vinden we het des te belangrijker om jou als klant veiligheid, duidelijkheid en zekerheid te kunnen bieden.

Onze ICTWaarborg certificering onderstreept dat belang.

Zeven zekerheden

De ICTWaarborg certificering biedt zowel Best4u als onze klanten zeven zekerheden:

  • Betrouwbaarheid
  • Geschilbehandeling
  • Algemene voorwaarden op maat
  • Overname van aansprakelijkheid
  • Waarborg nakoming garantieverplichtingen
  • Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
  • Zekerheid bij einde bedrijf

Voordelen voor jou als klant

De certificeringsprocedure die ICTWaarborg hanteert toetst bedrijven, zo ook Best4u, op een aantal belangrijke punten voordat het certificaat wordt toegekend. Dit benadrukt de betrouwbaarheid van een gecertificeerd bedrijf.

Daarnaast kun je er als klant bij een gecertificeerd bedrijf vanuit gaan dat de algemene voorwaarden voldoen aan de consumentenwetgeving en er dus geen voorwaarden van toepassing zijn die nadelig zijn voor de consument.

Naast deze zijn er nog vele andere voordelen die deze zeven zekerheden met zich meebrengen, zowel voor jou als voor ons. Voor meer informatie over de zeven zekerheden die wij als ICTWaarborg gecertificeerd bedrijf kunnen bieden verwijzen we je graag naar dit artikel.

Onze ICTWaarborg certificering onderstreept dus de betrouwbaarheid van ons als jouw ICT partner en brengt ons in de gelegenheid om een optimale service aan te kunnen bieden. En dat is nu precies wat wij het liefste doen.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.