• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“”Ik heb het traject bij Best4u zeker goed ervaren. Mijn vorige website is ook door Best4u gemaakt en die vond ik al mooi, maar ik was aan iets nieuws toe. Ik ben tevreden met hoe het nu is geworden, de samenwerking is me opnieuw goed bevallen. Ik zou Best4u dan ook zeker aanraden bij andere bedrijven.

Ik ben me op dit moment nog wel aan het verdiepen in de WordPress handleiding die Best4u heeft gemaakt, zodat ik zelf ook met de website aan de slag kan. Maar ik heb al gezien dat onder elk hoofdstukje het e-mailadres en het telefoonnummer staat, dus ik weet dat ik gewoon kan bellen, mocht ik er niet uitkomen.”

SEO MKB Maatwerk website

Hans Klopper Fotografie koos voor een SEO MKB Maatwerk website. Zijn website is compleet op maat ontworpen binnen de mogelijkheden van ons unieke WordPress framework. Hij heeft hiermee gekozen voor de ideale combinatie van zijn persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress. Én natuurlijk voor een ideale basis wat Google indexatie betreft.

WordPress projectleider Dennis deelt graag handige tips en tricks die het werken in WordPress een stuk gemakkelijker maken. Het is immers wel zo fijn om efficiënt en snel te kunnen werken als je wat aan je website wilt doen. In dit artikel deelt hij een aantal van zijn favoriete sneltoetsen die van pas komen bij het opmaken van teksten op pagina’s. Doe er je voordeel mee!

1. Sneltoets copy & paste: CTRL + C & CTRL + V

Ja, we beginnen bij de basics en daar hoort ‘kopiëren en plakken’ natuurlijk ook bij. Door gebruik te maken van de toetscombinatie van CTRL + C, en daarna de CTRL + V, kun je snel en gemakkelijk de eerder geselecteerde tekst kopiëren en plakken op de gewenste plek. Vooral handig als je gebruik maakt van Word om je teksten in te typen.

2. Sneltoets kopteksten: ALT + SHIFT + 1

Heb je je tekst vanuit Word gekopieerd en geplakt in de WordPress editor, dan begint het opmaken van de teksten. Je begint met de kopteksten. Door de tekst die je als kop wilt te selecteren en vervolgens gebruik te maken van ALT + SHIFT + 1 zal de geselecteerde tekst veranderen in een Kop-1 tekst. Indien je het nummer verandert naar 2, 3, 4, 5, of 6 zal de geselecteerde tekst veranderen in de koptekst van het gebruikte cijfer.

3. Sneltoets regeleinde: Shift + Enter

Door middel van Enter kun je een nieuwe regel/alinea beginnen, dat weten we natuurlijk allemaal. Maar kende je het begrip ‘zachte return’ ook al? Dit gebruik je als je geen witruimte, maar alleen een regeleinde wilt. Met de combinatie Shift + Enter spring je niet naar een nieuwe alinea, maar voeg je een regeleinde toe waardoor je geen grote witruimte hebt tussen de regels.

4. Sneltoets nieuwe pagina: CTRL + CLICK

Nadat je de teksten hebt geplaatst en de pagina hebt gepubliceerd, bijgewerkt of op geslagen als concept wil je hem natuurlijk bekijken. Om dit snel te kunnen doen klik je rechts bovenin op ‘Pagina bekijken’ of ‘Preview’ en ondertussen houd je de CTRL knop ingedrukt. Hiermee wordt een nieuw tabblad geopend waarop je de wijzigen kunt bekijken. Handig, want op het andere tabblad kun je dan gewoon de wijzigingen blijven doorvoeren.

5. Sneltoets herladen: CTRL + R of CTRL + F5

Je hebt net de pagina bekeken en je zag dat er nog iets gewijzigd moest worden. Na de aanpassing bekijk je de pagina opnieuw, maar je ziet niks veranderd. Dat komt doordat de pagina nog niet is herladen en/of je doordat je last hebt van browsercache. Dit is een veelvuldig voorkomend ‘probleem’, maar gelukkig bestaat er een hele simpele oplossing voor. Door de combinatie CTRL + F5 te gebruiken zorg je ervoor dat de pagina geforceerd herladen wordt en dat dus het geheugen wordt opgefrist. Het kan voorkomen dat de cache ‘hardnekkig’ is. Ik raad je daarom aan om de pagina meerdere malen te herladen.

Doe je voordeel met deze (basis)kennis en bespaar de volgende keer dat je een pagina aanpast in je website tijd dankzij bovenstaande tips!

Waarschijnlijk weet je als ondernemer als geen ander hoe belangrijk het is om je doelgroep goed in kaart te brengen. Wanneer je je doelgroep in het oog hebt, wordt het een stuk makkelijker om je ondernemingsstrategie op je doelgroep aan te passen. Je weet immers wie je klanten zijn en wat hen drijft. Of toch niet helemaal?

Een struikelblok voor veel ondernemers is dat zij uitgaan van een te brede doelgroep. Het is begrijpelijk dat je het liefst zoveel mogelijk mensen wilt bereiken, maar op de langere termijn is dit niet de meest efficiënte manier. Het heeft geen nut om bezoekers te trekken die niet geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Daarom is een goede doelgroepsbepaling essentieel voor een succesvolle onderneming.

De Peter, Kim en Barbara uit jouw doelgroep

Om dit voor elkaar te krijgen maken steeds meer bedrijven gebruik van persona’s, ook wel ijkpersonen genoemd. Dankzij persona’s leer je je doelgroep beter kennen. Met behulp van persona’s creëer je ‘echte’ mensen die representatief zijn voor jouw doelgroep. Op deze manier komen je klanten ineens tot leven en kun je als ondernemer kennis maken met de ‘Peter’, ‘Kim’ en ‘Barbara’ uit jouw doelgroep.

Het profiel van een persona is erg gedetailleerd. Zo krijgt de persona daadwerkelijk een gezicht in de vorm van een foto. Daarnaast krijgt de persona een geslacht, naam en leeftijd. Ook wordt de persoonlijke en professionele achtergrond uitgewerkt. Zo wordt het bijvoorbeeld duidelijk wat de persona heeft gestudeerd, welke functie hij of zij bekleedt binnen een bedrijf en van welke merken de persona fan is. Ook de demografische- en geografische gegevens worden in kaart gebracht, zoals de burgerlijke staat en de woonplaats van de persona. Om het profiel volledig te maken wordt er vaak een quote of kleine biografie in de vorm van een verhaal toegevoegd aan het profiel.

Op deze manier is het hele plaatje van Peter, Kim en Barbara compleet. Een persona is zo specifiek, dat je uiteindelijk weet dat Peter het heerlijk vindt om te vissen in het weekend, dat het favoriete vakantieland van Kim Italië is en in welke auto Barbara het liefst rijdt. Nu is deze informatie wellicht niet direct van belang voor jou om te weten als ondernemer, maar het is wel heel belangrijk om te weten met wie je zaken doet. Op die manier weet je namelijk ook hoe je jouw klant of prospect het beste kunt benaderen (stuur je een mailtje of kun je toch beter de telefoon pakken?), wat jouw klant van jou verwacht (wil hij/zij graag op de hoogte gehouden worden van belangrijke ontwikkelingen in je branche of heeft hij/zij daar juist geen behoefte aan?) en of de klant al veel kennis heeft over jouw dienst/product of dat er juist veel ruimte is voor advies.

Up-to-date

Heb je jouw persona’s eenmaal in beeld gebracht, dan is het belangrijk om je persona’s up-to-date te houden. Een onderneming is continu in beweging, dus zorg ervoor dat de persona’s mee blijven ontwikkelen met het bedrijf zodat zij representatief blijven voor de gehele doelgroep.

Ook intern kan het gebruik van persona’s veel voor je onderneming betekenen. Het intern doorvoeren van persona’s zorgt ervoor dat de neuzen van alle werknemers dezelfde kant op staan. Het gevaar van interpretatie wordt hierdoor een stuk kleiner. Twijfel je over bepaalde keuzes? Pak je persona’s erbij en vraag jezelf af: wat zouden Peter, Kim en Barbara hiervan vinden?

Website laten maken

Jouw perfecte website vind je hier

Bij de King of WordPress is het helder wat je krijgt: een website van topkwaliteit, specifiek ingericht volgens jouw wensen én volledig geoptimaliseerd voor Google. Maak een keuze uit de drie onderstaande opties, dan regelen wij de rest.

Een professionele website die voor 100% aan al jouw wensen en eisen voldoet

Volledig op maat gemaakt, geen limiet qua technische mogelijkheden en optimaal ingericht voor Google; dat is de Custom MKB+ website. Tijdens een persoonlijke intake op kantoor met één van onze ervaren WordPress designers maken we jouw wensen en doelstellingen helder en inzichtelijk. Die persoonlijke wensen gecombineerd met onze WordPress kennis resulteert in een ijzersterke, professionele maatwerk website. Inclusief alle vitale onderdelen die jij nodig hebt. En dan heb je ook nog eens de perfecte basis voor een succesvolle online marketing campagne!

Een website van topkwaliteit, afgestemd op het doel dat jij voor ogen hebt

Goed gevonden worden door je doelgroep begint met een website die van technische topkwaliteit is. De WordPress professionals van Best4u vertalen het doel dat jij met je website voor ogen hebt naar een complete en unieke website, ontwikkeld in ‘s werelds allerbeste CMS: WordPress. Zij ontwerpen binnen de mogelijkheden van ons unieke, zelf ontwikkelde framework. Dit maakt het beheren van je website makkelijker dan ooit! De SEO MKB Maatwerk website bevat alle vitale onderdelen die jij als ondernemer nodig hebt. En dat vanaf slechts € 1599.

Dit zegt de klant over het traject

“Tijdens mijn werk op een andere school had ik al eens samengewerkt met Best4u. Daarom wist ik dat we hier met de Prins Alexander School ook aan het goede adres zouden zijn voor een nieuwe website. We zijn natuurlijk een school, dus we wilden een speels en niet te statisch ontwerp. Op basis van ons nieuwe logo is het ontwerp gemaakt, en het is hartstikke mooi geworden! Het belangrijkst was dat de nieuwe website gebruiksvriendelijk zou worden. Zelf zijn we intensief bezig geweest met een overzichtelijke menustructuur. Daarbij zijn we goed geadviseerd. Alles is nu duidelijk en snel te vinden.

Het hele traject is soepel verlopen. Zelfs toen we binnen korte tijd een preview van de website nodig hadden voor een ouderavond is dat allemaal voor ons geregeld, ondanks grote drukte bij Best4u. We zijn dan ook erg blij met de service van Best4u; je kunt altijd bellen als er iets niets werkt of als je iets nieuws wilt. Ik ben blij dat we weer samen zaken gedaan hebben! Wederom tevreden!”

Een complete Google proof website van topkwaliteit

Voor iedere ondernemer geldt: een technisch goede website is onmisbaar om gevonden te worden door je doelgroep. Wat je daarvoor nodig hebt? Een WordPress professional die jouw unieke website supersnel ontwikkelt, die alles weet over ‘s werelds beste CMS én die denkt vanuit de ondernemer. Alle vitale onderdelen die jij nodig hebt komen samen in onze SEO Design website voor maar € 549,-.

Een vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers