• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website CMS

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Vraag je je af wat een goed content management systeem is om je website in te laten ontwikkelen? Die vraag beantwoorden wij graag voor je. Bij Best4u maken we al jaren trouw gebruik van WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS. En dat is niet voor niets. WordPress heeft een aantal grote voordelen die we graag voor je opsommen:

  • WordPress is een open source website CMS, wat inhoudt dat elke developer zelf zijn of haar eigen toevoegingen kan ontwikkelen voor het systeem;
  • In WordPress is het zeer gemakkelijk om zelf je content te beheren. Zo kun je eenvoudig een blogs- en nieuwsarchief bijhouden, nieuwe pagina’s aanmaken en meer;
  • WordPress beschikt over een zeer uitgebreide plugin store, waardoor je bijna elke gewenste functionaliteit gemakkelijk aan je website kunt toevoegen.

Deze en vele andere voordelen spelen een belangrijke rol in onze keus voor WordPress als website CMS. Wij willen onze klanten namelijk graag gemak bieden. Kom je er toch niet helemaal uit met het beheren van je website? Dan kun je gebruik maken van ons support- en security pakket. Onze supportafdeling beantwoordt jouw vraag op werktijden altijd binnen 4 uur en pakt spoedmeldingen ook ‘s avonds en in het weekend op. Bovendien ben je dan verzekerd van veilige en snelle hosting.

Een website CMS bij Best4u is naast voordelig, ook…

  • Handig, je hoeft namelijk niemand te vragen om aanpassingen door te voeren. Dit kun je in principe gewoon zelf doen. Natuurlijk heb je zoals gezegd ook de mogelijkheid om één van onze supportmedewerkers te vragen om hulp.
  • Goedkoop, want je kiest al voor een WordPress pakket v.a. € 32,99 per maand.
  • Gebruiksvriendelijk, het website CMS WordPress is namelijk door iedereen te gebruiken. Er zijn bovendien talloze handleidingen beschikbaar die je verder helpen. En heb je onze klantenservicepagina al gezien? Hier vind je het antwoord op al jouw brandende vragen.
  • Compleet, omdat we altijd voor je klaarstaan met onze service.

Wil je meer weten over WordPress of over onze andere diensten? Eén van onze adviseurs gaat graag met je in gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Bel of mail ons gerust via 0575 512 125 of support@best4u.nl.

 

 

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Iedereen kan een website aanpassen met website met CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om zonder kennis van code je website te onderhouden. Heb je al een website of wil je een nieuwe website laten bouwen? Met beide is het geen probleem om ons CMS te gebruiken. We hebben het systeem zo ontwikkeld dat we ook bestaande websites kunnen koppelen aan ons CMS. Voortaan kun je voor een vast laag bedrag zelf al je aanpassingen uitvoeren.

Ja, ik wil een eenvoudig content managementsysteem!

Op dit moment gingen meer dan 2000 anderen je voor. Zij gebruiken ons CMS dagelijks om hun website te onderhouden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een content management systeem voor jouw bedrijf?