• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wijnen Werkt

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Wijnen werkt

Wijnen Werkt, bureau voor recruitment, werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals op gebied van sales en marketing. Hun missie? Een kwalitatieve match tot stand brengen tussen de werkgever en kandidaat.

Om de iedere klant van Wijnen Werkt een bijzondere belevenis te geven, hebben wij een long page lay-out ontworpen die tevens ook nog gebouwd is met een responsive ontwerp. De bezoekers van Wijnen Werkt kunnen daardoor alles vinden in een scrol op ieder scherm van elk formaat. Voor de website van Wijnen Werkt is gekozen voor warme kleuren in een combinatie met een witte frisse kleur. Deze combinatie zorgt voor een heldere en strakke uitstraling.

Bekijk de website

Responsive website

De website van Wijnen Werkt

2
Maanden klant
3
Weken opgeleverd
2014
Opgericht
1
Project

One-page layout

Bij de website van Wijnen werkt is gekozen voor een long page lay-out met verschillende lagen. De verschillende lagen geven een uniek effect waardoor de voorste pagina over de achtergrond scrolt. Hierdoor worden er verschillende afbeeldingen op de achtergrond vertoond.

Het design van de website is helder en simpel. Dat is exact waar de klanten van Wijnen Werkt naar opzoek zijn. Met een scrol door de website kan de klant direct vinden wat hij of zij zoekt, dit maakt de website extra gebruiksvriendelijk.

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk de website