• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trust Taxi Service

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Trust Taxi Service

Trust Taxi Service is een Taxi onderneming die bedrijven en particulieren naar het vliegveld brengt en ophaalt. Wat ze zo speciaal maakt? Hun bijzondere samenwerkingsverband met de diverse taxibedrijven, waardoor jouw rit naar de luchthaven zo voordelig mogelijk is.

Om de klanten van Trust Taxi Service het zo makkelijk mogelijk te maken is er gekozen voor dit heldere ontwerp. Op de site kan de klant meteen zien wat voor vervoer er beschikbaar is en hier informatie over vinden. Tevens is aan deze website een boekingsfunctie gekoppeld.

Een uniek systeem 

Samen met Trust Taxi Service hebben wij een systeem ontwikkeld waardoor de klanten direct inzicht krijgen in hun ritprijs, op basis van hun postcode. De klant komt op een reserveringsformulier terecht waar een prijs op staat. Ze kunnen hier direct hun gegevens invullen. Dit komt dan binnen bij Trust Taxi Service waar de aanvragen worden verwerkt. Vervolgens ontvangt de klant een bevestiging.

Bekijk de website

Maatwerk applicatie

Over Trust Taxi Service

5
Vervoer opties
8
Personen per auto
365
Dagen beschikbaar
6
Luchthaven partners

Koppelingssysteem

Door het systeem achter de website kan Trust Taxi Service deze aanvraag bekijken in hun rittenoverzicht. In dit systeem kan er direct een chauffeur aan een rit gekoppeld worden die hiervan een melding krijgt. Zo ontstaat er geen verwarring en kun je exact zien welke ritten je nog moet inboeken en welke al ingeboekt zijn. Trust Taxi Service kan maandelijks gemakkelijk statistieken bekijken. Ze hebben zo altijd een overzicht van de inkomende aanvragen per maand.

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk de website