Selectie Punt

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Selectie Punt

Selectie Punt is specialist in Strategische Personeelsplanning. Zij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Hun specialisatie? Ze plaatsen de juiste mensen op de juiste plaatsen in iedere werkvorm.

Om de bezoekers van Selectie Punt een speciale ervaring te geven, ontwikkelde wij een website die als speciale functie de online vacatures heeft. De bezoekers van Selectie punt kunnen in een makkelijk overzicht zoeken naar vacatures in iedere branche. Om de website in ieder scherm te openen hebben we gekozen voor een responsive ontwerp. Daarmee kan altijd iedereen de vacatures overal op ieder scherm bekijken. Voor deze website is gekozen voor de kleuren blauw en oranje deze kleuren versterken elkaar en vallen daardoor extra op. Dit zorgt ervoor dat sommige delen van de website eruit springen en er een speelse uitstraling ontstaat.

Bekijk de website

Responsive website

Over Selectie Punt

5
Jaar ervaring
17
Vestigingen
13
Specialisaties
2
Applicaties bij Best4u

Overzichtelijke vacatures

De website van Selectie Punt heeft als extra functie dat er een grote vacature bank online staat. Klanten van Selectie Punt kunnen hier hun vacature op plaatsen. Waarbij de bezoekers dan weer de juiste vacature bij hun interesse kunnen zoeken. Wat er zo bijzonder is aan deze website is dat je direct kan solliciteren.

Het design van de website is clean en simpel, waardoor het voor de klanten een gebruiksvriendelijke manier wordt om de vacatures te bekijken. Dat is precies waar de doelgroep van Selectie Punt naar opzoek is.

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk de website