• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Domus Naturalis

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Domus Naturalis

Domus Naturalis is een bedrijf wat unieke wijnrekken verkoopt via hun webshop. Domus Naturalis startte in 2008 met een content gerelateerde website waar zij enkel offerte aanvragen kregen via het contactformulier. Inmiddels heeft Domus Naturalis een succesvolle Magento webshop en een internet marketingcampagne draaien.

In combinatie met de internet marketingcampagne die Domus bij Best4u had lopen, werd de website van Domus Naturalis steeds beter gevonden en kwamen er steeds meer aanvragen bij. Met name het afhandelen van offertes ging steeds meer tijd in beslag nemen. Daarnaast kon er niet direct online gekocht en betaald worden.

Een professionele uitstraling, makkelijker wegwerken van orders en het verhogen van de conversie waren dus de grootste redenen voor Domus Naturalis om een Magento-webshop te laten ontwikkelen. Daarnaast heeft Magento inmiddels bewezen erg goed geïndexeerd te worden door de verschillende zoekmachines.

Vrijheid binnen magento

Magento is open source, wat inhoudt dat wij in staat zijn maatwerkoplossingen te creëren voor bepaalde functionaliteiten die niet direct binnen de kaders van Magento mogelijk zijn.

Zo hebben we voor Domus Naturalise bijvoorbeeld een functionaliteit ontwikkeld binnen de webshop welke bezoekers in staat stelt hun eigen wijnrek samen te stellen en te bestellen.

Bekijk de website

Magento webshop op maat

Webshop van Domus Naturalis

8
Jaar ervaring
57
Wijnrekken online
1
Week levertijd
3
Betaalmogelijkheden

Eenvoudig meerdere stores beheren in dezelfde backend

Daarnaast wilde Domus Naturalis ook de Duitse markt bedienen. Ze hebben hiervoor ook de webshop in het Duits laten ontwikkelen. Op deze manier wordt de shop dus op een echt .de domein getoond. Een van de voordelen hiervan is dat dit een volledig Duitse shop is en daardoor beter geïndexeerd zal worden door Duitse zoekmachines.

Magento maakt dit mogelijk door je in staat te stellen meerdere webwinkels – oftewel “multistores” – vanuit dezelfde backend aan te maken. Hierdoor kun je verschillende shops ontwikkelen met dezelfde producten, gemakkelijk vanuit hetzelfde systeem!

Online groei en succes

Domus Naturalis liet een website bij ons ontwikkelen en groeide mede door de internet marketing campagne door Best4u in aanvragen waardoor de behoefte ontstond naar een goedwerkende, stabiele webshop met een professioneel design welke bij Domus Naturalis past. Uiteindelijk heeft Domus Naturalis de webshop waar ze naar op zoek waren en draagt de internet marketingcampagne van Best4u bij aan het succes hiervan. Een perfect voorbeeld van online succes en groei!

Bekijk de website