• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brooklyn Group

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Brooklyn Group

Brooklyn Group is een detacheringsbureau voor financiële en juridische young professionals. Zij helpen young professionals hun kennis en kunde te versterken via hun Brooklyn Academy en breken alle drempels tussen de opdrachtgever en young professional af. Hun droom? Jonge getalenteerde professionals aan een wereldbaan helpen.

Om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze droom, ontwikkelde wij een corporate website  met daaraan nog een vijftal websites gericht op de onderdelen binnen de Brooklyn Group: juridisch talent, financieel talent, opdrachtgevers en de Brooklyn Academy.

Meerdere websites, één stijl

Binnen deze vijftal websites vind je één gelijke stijl met eenzelfde opbouw en toch elk een identieke uitstraling die past bij het doel van de website. De bezoeker kan door middel van scrollen door elke website navigeren.  De nieuwste technieken, mooie kleurcontrasten en grote beelden die verwerkt zijn in dit design zorgen ervoor dat er invulling wordt gegeven aan het sterke verhaal van de Brooklyn Group.

Bekijk de website

Website op maat

Over Brooklyn Group

5
Jaar ervaring
4
Websites
50
Werknemers
1
Vestiging

Service en Support

Tijdens het proces van het ontwikkelen van een website heb je bij ons altijd vaste contactpersonen. Dat maakte het proces van Brooklyn Group, waarbij er vijf websites opgeleverd moesten worden, helder en overzichtelijk. Zij kunnen hun websites nu ook zelf beheren door middel van het content management systeem Qind. Dit CMS stelt ze in staat teksten aan te passen, menu structuren te beheren, maar ook om bijvoorbeeld eenvoudig mailing campagnes op te zetten. Omdat Brooklyn Group werkt in het door ons ontwikkelde CMS zullen hun websites altijd up-to-date zijn en optimaal werken. En natuurlijk staat ons support team elke werkdag voor ze klaar om ze de meest fanatieke service aan te bieden.

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk de website