• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Agro Techniek Holland

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Agro Techniek Holland

Agro Techniek Holland is Nederlands grootste landbouwevenement dat plaatsvindt in Biddinghuizen. Op dit agro-evenement exposeren en demonstreren honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie.

Agro Techniek Holland is al sinds 2011 klant bij ons en heeft sindsdien verschillende applicaties, webshops en websites bij ons laten ontwikkelen. Agro Techniek Holland is het voorbeeld van een bedrijf die haar doelgroep benaderd middels innovatieve online oplossingen en zo met ons invulling geeft aan hun online succes. Wanneer er een nieuw vraagstuk ligt bij Agro Techniek Holland lossen wij deze graag met ze op.

Bekijk de website

Responsive ontwerp

Over het evenement Agro Techniek Holland

250
Exposanten
350.000
m2 beschikbaar
450
Grote merken
3000
Landbouwmachines

Een dynamische website

Binnen de website van Agro Techniek Holland zijn verschillende nieuwe technologieën gebruikt om aan de verschillende doelstellingen van de website te voldoen. Met deze technologieën kan de bezoeker namelijk gemakkelijk met één scroll beweging door de website navigeren en beweegt de achtergrond zich los van de voorgrond wat een dynamisch effect geeft en interesse wekt. Voor het gemak kan de bezoeker ook met gebruik van de menu balk navigeren door de website en vind je onderin de website een geimplementeerd Google Maps kaartje waar de bezoeker de locatie kan bekijken en reistafstanden kan berekenen.

De website is ook responsive, dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website getoond wordt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook mobiele bezoekers de website op een unieke manier ervaren en dit zorgt voor een hogere conversie.

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk de website