• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horeca

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Een website waarmee je online bezoekers vandaag nog omzet in échte klanten

Wie zoekt er tegenwoordig niet online naar een geschikt restaurant, eetcafé of hotel? Als ondernemer in de horecabranche is het belangrijker dan ooit om online aanwezig te zijn. Met een ijzersterke website – ingericht volgens jouw huisstijl en van alle benodigde technische gemakken voorzien – maak je van online bezoekers échte klanten.


Als branchespecialist weten wij precies wat nodig is om voor restaurants, eetcafés, bars en hotels een optimale website te ontwikkelen. Het begint natuurlijk met een aantrekkelijk design, passend bij de stijl en inrichting van jouw zaak, dat de lekkere trek van de bezoeker alvast opwekt. Maar wij kijken verder dan de buitenkant alleen: we denken na over overzichtelijke navigatie, gebruiksvriendelijkheid, een makkelijke manier om online te reserveren én uiteraard het eenvoudig tonen van de menukaart.


Daarnaast zijn zaken als een responsive design, snelheid en online vindbaarheid van belang. We zorgen er daarom voor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor Google, zodat (potentiële) klanten je binnen een handomdraai kunnen vinden.


Benieuwd naar de opties? Kies uit één van onze speciaal ontworpen horeca-designs óf laat je website volledig op maat ontwerpen.

Horeca

Speciaal ontworpen thema’s voor de horeca

Ga je voor chic, speels of strak? Onze designers hebben speciaal voor de horecabranche drie thema’s ontwikkeld die eenvoudig toepasbaar zijn voor jouw horeca-onderneming. Bekijk de thema’s hier:

Horeca
Horeca
Horeca

Na het kiezen van jouw favoriete design zorgen wij ervoor dat jouw huisstijl, foto’s en content verwerkt worden in de website. Vervolgens kan je gloednieuwe WordPress website al binnen twee weken online staan, uiteraard volledig technisch geoptimaliseerd voor Google.

Horeca

Website op maat laten maken?

Uiteraard is het ook mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Onze designers gaan graag met jou in gesprek over je wensen en maken op basis van een uitgebreid intakegesprek een uniek ontwerp, passend bij jouw zaak. Vervolgens wordt het ontwerp ontwikkeld tot een razendsnelle WordPress website die volledig technisch geoptimaliseerd is voor Google.

Wij brengen de horecabranche in Nederland online naar het hoogste niveau

En om dat doel te realiseren, houden wij ons als King of WordPress zijnde aan vier koninklijke beloftes:

  1. Met onze verbazingwekkende service heb je altijd binnen vier uur reactie
  2. Enkel WordPress websites van de allerbeste kwaliteit worden opgeleverd
  3. Jouw website is altijd snel, up-to-date en optimaal beveiligd
  4. Je krijgt exact wat je nodig hebt om als MKB’er optimaal online te groeien