COVID-19 en de bloemensector: Het ideale moment om aan de slag te gaan met een webshop?

Een minister-president die het hele land op televisie live toespreekt, het komt niet vaak voor. ‘Historisch’, noemde de NOS het. De huidige crisis waar de wereld zich als gevolg van het coronavirus (officieel: COVID-19) in bevindt heeft het dagelijkse leven op zijn kop gezet.

Scholen dicht, sportscholen dicht, restaurants en cafés dicht, de meeste kantoren dicht. De zakelijke wereld krijgt een klap en moet zich schrap zetten.

Dat geldt voor zzp’ers, veel MKB’ers, maar ook grotere bedrijven als de KLM. Sommige bedrijven hebben geen werk meer, sommige bedrijven minder werk. Ook de bloemensector wordt hard getroffen.

Het is een onwennige periode. Biedt deze periode echter ook kansen voor de MKB’er?

Speciaal voor de bloemensector heeft Best4u de bloemenwebshop ontwikkeld

(Voor vragen whatsapp ons direct : 0611164540)

Start super snel en simpel een nieuwe webshop op om je online verkoop een boost te geven.
Al vanaf 999 euro eenmalig kan je binnen 2 weken al starten met je webshop.

Best4u heeft special voor de bloemensector nu een betaalbare en goede shop neergezet.

 

Online aanwezig zijn is nu extra belangrijk

Nu het sociale leven platligt en mensen veelal binnen blijven wil je als ondernemer aanwezig zijn op de plek waar mensen nog wél kunnen samenkomen: het internet. Met een mooie en goedwerkende website onderscheid jij je van je concurrenten.

Je klanten kunnen je online vinden en daar pluk je de vruchten van.

Wat is een beter moment dan aan de slag te gaan met een nieuwe website dan nu? Online aanwezig zijn is nu belangrijk, maar ook als we de crisis achter de rug hebben. Als je een template website bij Best4u Media afneemt kunnen we deze al binnen 2 weken aan je opleveren.

Bel ons! Mail ons! Videobel ons!

Ook wij hebben onze dienstverlening gedurende deze periode iets moeten aanpassen. Gelukkig zijn wij in een positie om onze dienstverlening gewoon door te zetten.

Wanneer je ons inschakelt krijg je eerst altijd een adviesgesprek met een adviseur geheel op jou case toegepast. Normaal komt de adviseur bij je langs, maar nu kan deze stap volledig via een online conference tool die we hebben gebouwd.

Bij Best4u hebben we een speciale omgeving gebouwd om jou via een online vergaderruimte te kunnen voorzien van een MAATWERK ADVIES!

Als we voor je aan de slag mogen zal periodiek overleg over de bouw van je website nodig zijn. Daarvoor kunnen we, deze speciale videocalls inplannen. Op die manier zijn zaken alsnog face 2 face te bespreken.

Persoonlijk contact wordt momenteel ontmoedigd, maar dat houdt ons niet tegen. Heb jij vragen over het laten maken van een gloednieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons via 0575 512 125, mail ons op e-mail, of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Dan zorgen wij dat een van onze adviseurs contact met je opneemt.

Voor vragen kun je ons ook direct benaderen via Whatsapp op: 0611164540

Vraag direct een Digitaal adviesgesprek aan over de mogelijkheden!

Of whatsapp: 0611164540