• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Apple gaat de strijd opnieuw aan!

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 15 september, 2011 in Algemeen, Kenniscentrum

Sinds Android op de markt is zijn Apple en Google verwikkeld in een strijd om de macht. Eerder waren Apple en Google vrienden, maar zoals het vaker bij een strijd het geval is gaat het velen om hun eigen status.

  Apple slaat de slag met Google. Maar waarom?

 

Het doel is: dé smartphone- en tabletkoning worden.

Internet is belangrijk voor bijna iedereen. Jouw social life, nieuwste weetjes en online shopping. Maar het internet gebruik verschuift van de vaste computer naar mobiele apparaten en wordt steeds gespecialiseerder en populairder.

IPhone of Android?

De IPhone, bij heel veel mensen in gebruik, is een eenvoudig te bedienen telefoon en blijft vrijwel hetzelfde in de design. Wanneer je binnen het Apple systeem zit is het eenvoudig om bij Apple te blijven, je download alles via iTunes en je hebt alles bij de hand. Android gebruikers kunnen zoveel aanpassen als ze willen, customizen en ze kunnen alles downloaden in the market. De Android gebruikers zijn vaak ‘ict- minded’ en bij de IPhone gebruikers zullen dat meer mensen zijn met een creatief beroep zoals design of reclame.

 

Google of Apple?

Voor veel mensen is het het gemak van het Apple besturingssysteem om de keuze te laten vallen voor een glad design. Niet iedereen wilt de openheid van de webcultuur ontdekken wanneer zij al die tijd een glad design gewend zijn geweest. “De IPhone is gewoon iets makkelijks en toegankelijks wat werkt, veel mensen willen dat”. Toch denkt Google goed gedaan te hebben aan een nieuw soort systeem met Flash. “IPhone gebruikers komen er wel achter hoe fijn het is om te werken met Flash en Android. Wij zijn op het perfecte moment gekomen om een systeem te ontwikkelen voor de zakelijke belangen.”

 

Ga jij liever voor een glad design of voor een openheid van webcultuur?

 

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *