• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

5 tips voor het hebben van een blog

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 7 juli, 2011 in Content Marketing, Kenniscentrum

Blogs worden steeds populairder onder de internet marketeers. Maar waar moet je nou op letten met een blog? In dit artikel beschrijf ik 5 basistips.

1. Introduceer jezelf

Wanneer je een reactie plaatst op een blog moet je ervoor zorgen dat deze reactie niet alleen interessant is voor de schrijver, maar ook voor andere bezoekers die dit artikel lezen.

Zo raken de lezers in jou geïnteresseerd en gaan ze op zoek naar meer informatie over je.

2. Gastbloggers

Nodig gastbloggers uit. Zij kunnen voor je blog een artikel schrijven. Het beste zijn gastbloggers die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel van de branche waar je werkzaam in bent. Jij laat zien dat je kwaliteit te bieden hebt en de lezers krijgen hoogwaardige informatie.

3. Social Media buttons

Aangezien Social Media een steeds grotere invloed op mensen heeft, doe je er goed aan om Social Media buttons te plaatsen. Zo kunnen lezers jouw artikelen verspreiden over het internet.

4. Zorg voor inhoud van een hoge kwaliteit

Relevante informatie. Daar zijn de bezoekers van je blog naar op zoek. Bedenk bij elk artikel of het interessant is voor je doelgroep en of ze er iets aan hebben.

5. De lay-out

Het is belangrijk dat je aandacht  besteedt aan de lay-out van het blog. Zorg dat het er verzorgt uitziet en dat het overzichtelijk is.

Heb je nog andere tips? Laat een reactie achter!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *