Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

10 tips om je productiviteit te verhogen

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

>> Gepost op: 15 februari, 2011 in Algemeen, Kenniscentrum, Ondernemen

Je herkent het vast wel, na de hele dag druk aan het werk geweest te zijn staan de helft van al je taken voor de dag nog open. Je heb aan het eind van de dag nog zoveel te doen, je vraagt jezelf af of je wel hard genoeg hebt gewerkt. Toch maar weer doorschuiven naar de volgende dag. Dit levert vaak onnodig frustratie op. Hieronder staan enkele tips die je erbij helpen om je planning te halen door slimmer te werken.

1) Sluit je email af, en schakel de popups uit.

Het is vaak niet noodzakelijk om direct je email te beantwoorden. Ditzelfde geld voor je Google chat, AIM of Twitter. Sluit deze programma’s zodat je ongestoord en geconcentreerd kan doorwerken voor enkele uren.

Nadat je 1.5 tot 2 uur ongestoord heb doorgewerkt is het goed om dit even te onderbreken. Dit zijn de momenten dat je email, Twitter en chat weer even aan kunt zetten onder het genot van een bakje koffie of thee. De meeste mensen kunnen maximum 1,5 à 2 uur echt geconcentreerd werken. Een kleine pauze laat je toe om je concentratie en energie weer op het juiste peil te brengen.

2) Archiveer en categoriseer je email

Heb je een email beantwoord en afgehandeld verwijder deze dan. In de meeste gevallen wordt dit automatisch gearchiveerd. Email die je niet direct kan of later wilt beantwoorden kun je categoriseren zodat je een duidelijk overzicht krijgt in je inbox. Streef ernaar om aan het eind van de dag een lege inbox te hebben.

3) Begin met het bijhouden van een TO-DO lijstje

Schrijf al je taken op. Doe je dit niet dan blijven alle taken ergens in je geheugen slingeren wat over het algemeen meer stress oplevert. Prioritiseer je taken in bijvoorbeeld 3 categorieën, “TO-DO”, “TO-Watch” en een “Later-list”.

Je kan kiezen om dit te doen op de traditionele manier door een pen en papier te gebruiken. Voor de netwerk generatie zijn er verschillende web-based en mobiele tools om al je taken te organiseren en synchroniseren.

De nieuwe en funny strikeapp.com
http://www.rememberthemilk.com/
http://itunes.apple.com/app/taskforce/id400384947?mt=8
http://www.todo.ly

4) Focus op een goal per dag

Vraag jezelf wat je aan het eind van de dag bereikt wil hebben en werk hier naar toe. Merk op wat je er van weerhoudt om je goal te halen en ontdoe je van deze taken. Voor zover mogelijk, focus op 1 activiteit tegelijk en werk dit af.

Stel de eisen van je doel niet te hoog, wees realistisch. Als je elke dag je doel niet haalt zal dit ongetwijfeld enige vorm van stress opleveren.

5) Minder dan 5 minuten? Doe het gelijk

Duurt een taak maar een paar minuten probeer het dan niet uit te stellen indien mogelijk. Voer het gelijk uit zodat je er vanaf bent en het niet meer in je geheugen of TO-DO lijst blijft slingeren.

6) Maak je gedachten leeg

Schrijf alles op waaraan je denkt en wat je later eventueel weer nodig heb. Dit kan variëren van ideeën, problemen of dingen die je later wil onderzoeken. Blijf gefocust op je doel dat je gesteld heb. Hiervoor kan je ook uitstekend het TO-DO lijstje weer tevoorschijn halen.

10 tips om je productiviteit te verhogen7) Enjoy

“Als je werk je hobby is hoef je nooit meer te werken”. Bij deze geweldige quote van @SanderGeels / @IvoElshof ( Wie is het nou jongens? ) komt het er eigenlijk op neer dat plezier hebben in je werk “the key” is. Probeer er wat leuks van te maken en bekijk alles van de positieve kant. Maak een uitdaging van je goals.

8 ) Muziek

In de loop van de tijd zijn er verscheidene onderzoeken geweest over de invloed van muziek op je concentratie en productiviteit. De uitkomst van deze onderzoeken is variërend, per persoon is het verschillend of muziek je concentratie en productiviteit verhoogt. Probeer het eens uit met verschillende soorten muziek genres.

9) Sneltoetsen

Het gebruik van sneltoetsen heeft veel voordelen ten opzichten van de muis. Bij het gebruik van de muis moet je eerst de cursor opzoeken, daarna de cursor naar de juiste positie bewegen en dan ook vaak onnodig veel acties uitvoeren. Sneltoetsen werken dus vaak sneller en efficiënter. Op wikipedia staat op een mooie opsomming van de voordelen;

  1. Het werkt sneller dan met de computermuis;
  2. Er zijn minder handelingen nodig dus efficiënter;
  3. Minder concentratie (inspanning) nodig, door niet te hoeven “zoeken” en “mikken” met de muis/cursor;
  4. Ergonomisch beter door ontbreken van de eenzijdige (muis)belasting;
  5. Werkt preventief tegen RSI en ondersteunt bij herstelprocessen.
  6. Computergebruikers voelen zich fitter aan het einde van hun werkdag. Dit blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek van TNO

Er zijn op het internet genoeg lijstjes te vinden met alle sneltoetsen voor een bepaalde applicatie of besturingssysteem, enkele voorbeelden;
Google Chrome sneltoetsen
Windows sneltoetsen

10) No-talk donderdag-middag

Elke eerste donderdag middag van de maand geen Twitter, Facebook, email, telefoon en niet praten. Dit idee komt van Jason Fried uit de TED talk in onderstaande video. Stel het idee eens voor aan je collega’s. Wat je zult merken is dat dit eigenlijk best wel fijn werkt, je kan ongestoord en geconcentreerd door werken. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Wat zijn jou ultieme productiviteit tips?

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn de gemiddelde kosten van een maatwerk website?

Gemiddeld kost een maatwerk site tussen de 1500 en 3500 euro. Dit is op basis van maatwerk ontwerp voor minimaal 2 pagina’s. Meestal wordt de home en een vervolgpagina ontworpen waarmee de rest van de site kan worden ingericht. Bereken hier de prijs van een nieuwe website.

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

Een website kan al binnen een week ontwikkeld worden. Normaal gesproken zijn de gemiddelde oplevertermijnen tussen de 2 en 4 weken voor een maatwerk website. Een thema site kan vaak al binnen 1 tot 2 weken worden ontwikkeld.

Passen de websites van Best4u binnen mijn huisstijl?

In principe kunnen wij elke site bouwen binnen jouw huisstijl. Of je nou kiest voor een design product of voor volledig maatwerk gaat, we kunnen jou huisstijl altijd op een goede en professionele manier verwerken. Meer informatie over onze websites en webshops vindt u hier.

Welk cms moet ik willen gebruiken voor mijn website?

Bij Best4u adviseren wij het gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is gratis, eenvoudig in gebruik en scoort erg goed in de zoekmachines. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Hoe belangrijk is mobiel vriendelijkheid / Responsive lay-out?

Extreem belangrijk. Niet alleen omdat het meeste verkeer via mobiel op je site komt, ook voor de scores in de zoekmachines is deze werking erg belangrijk. Bij Best4u is iedere site standaard volledig responsive opgebouwd.

Wordt mijn website goed gevonden in Google als deze bij jullie is gemaakt?

Jazeker, de website en het CMS zijn technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Tevens leveren we je binnen WordPress verschillende tools die je verder op weg helpen hiermee.

Als ik vragen heb of hulp wil bij het aanpassen van mijn site na de tijd?

Wanneer je bij ons een support en security pakket afneemt helpen we je geheel gratis met het  doen van aanpassingen in je site. We houden hem daarbij ook nog up to date en zorgen dat deze altijd veilig gehost wordt.

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Heb je al een bestaande website of webshop of wil je een compleet nieuwe site laten bouwen?

Wil je een uniek design of gebruik maken van 1 van onze designs?

Nieuwsgierig naar reeds ontwikkelde unieke design of naar onze designs? Ga dan naar onze showcases of bekijk de designs.

Wil je een website of webshop?

Wil je een website of webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 0 tot 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 10 tot 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.999

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 20 tot 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 0 - 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €599
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 10 - 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €699
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 20 - 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €899
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf €999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €3.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.