Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

10 tips om meer bezoekers te krijgen met een filmpje op Youtube

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

>> Gepost op: 15 maart, 2011 in E-commerce, Kenniscentrum, Social Media

Zoals velen van jullie wel weten is Youtube het grootste videokanaal op het internet. Dagelijks worden er miljoenen filmpjes geupload en kijken er miljoenen mensen naar deze filmpjes. Deze mensen gebruiken Youtube voor entertainment, actualiteit, productinformatie, maar ook om kennis op te doen. Youtube is daarom ook een geweldig medium om in te zette voor je bedrijf. Maar hoe zet je succesvol Youtube in? Geen zorgen! Wij helpen je een klein handje met onze tips & tricks. Hieronder hebben wij een aantal punten geplaatst welke jij kunt gebruiken als je een filmpje op YouTube wilt plaatsen.

 • Tip 1: Vermeld je actualiteit in de titel!
  Heeft het filmpje dat je gemaakt hebt te maken met actualiteit? Meld dit dan in de titel van je filmpje door duidelijk de datum toe te voegen. Dit trekt bij een buzz of hype zeer snel zeer veel extra bezoekers.
 • Tip 2: Verwerk een watermerk met je eigen logo, (bedrijfs)naam en de URL in het filmpje.
  Er zijn diverse simpele videobewerkingspakketten op de markt waarmee dit eenvoudig gedaan kan worden. Op deze manier ziet iedere bezoeker je naam en URL en krijg je daardoor naamsbekendheid en bezoekers naar je website.
 • Tip 3: Geef het filmpje een duidelijke (unieke) beschrijving.
  Google indexeert de inhoud van de film zelf (nog) niet en moet het doen met de handmatig ingevoerde beschrijving. Hoe uitgebreider de beschrijving, hoe beter! Voordat je begint met het schrijven van de beschrijving is het belangrijk dat je begint met de volledige url van je website. Bezoekers zien die URL altijd direct rechts naast het filmpje.
 • Tip 4: Zorg voor een geschikte thumbnail.
  Als je na het uploaden van een filmpje naar de optie ‘Bewerken’ gaat, dan kun je bij de optie videominiatuur de meest geschikte thumbnail selecteren. Dit is het plaatje dat Google gebruikt in de natuurlijke resultaten. Als iemand op een bepaald onderwerp zoekt waarbij jouw video mogelijk relevant is, dan toont Google de door jou geselecteerde thumbnail. Kies hier dus een goede afbeelding die direct weergeeft waar het filmpje over gaat.
 • Tip 5: Voeg aantekeningen toe.
  Via de functie ‘Editor voor aantekeningen’ kun je een aantekening toevoegen aan je video. De box kun je zo plaatsen dat er alleen maar 1 regel tekst bovenaan de video wordt getoond. Hier kun je slim gebruik van maken door bijvoorbeeld naar andere populaire (eigen) video’s te linken (videolink).

Youtube

 

 • Tip 6: Reageer actief op andere filmpjes.
  Om veel verkeer naar je eigen filmpje te krijgen is het belangrijk om zelf ook actief te zijn op YouTube te reageren op andere filmpjes. Wanneer je bij je eigen filmpje aan de rechtkant kijkt, zie je allemaal gerelateerde items en vaak de meest populaire filmpjes met het hoogste aantal views. Als je hier een videoreactie plaatst dan wordt jouw video als reactie op de video van de ander getoond. De eigenaar van het filmpje moet hier wel mee akkoord gaat; hij wordt hierover bericht. Je kunt ook altijd nog contact leggen met de eigenaar en vragen of je tegen een kleine vergoeding een linkje naar jouw website in zijn beschrijvingsveld mag plaatsen.
 • Tip 7:  Geef de bezoekers de mogelijkheid om een reactie op je filmpje te geven.
  Het is hierbij wel belangrijk dat je dit goed bijhoudt en zo nodig anticipeert op vragen of reacties.
 • Tip 8: Verspreid je Youtubefilmpje bij relevante onderwerpen.
   Zoek binnen Google op het onderwerp van je filmpje en probeer op Blogs, forums en andere plekken te reageren met het linkje (of duidelijke verwijzing) naar het filmpje. Het gewoon plaatsen van linkjes naar je eigen website zien mensen vaak als spam. Echter als je laat zien dat het om een youtube filmpje gaat ( onafhankelijk ), dan zijn mensen toch snel geneigd om deze link te klikken om het filmpje te bekijken. Vervolgens kun je er door de vorige tips ervoor zorgen dat ze toch naar je website gaan voor meer informatie.
 • Tip 9: Maak je YouTube filmpje niet te lang.
  De aandacht is na maximaal 2 minuten nog maar minimaal. Heb je een langer filmpje, maak er dan meerdere delen van. Elke deel uniek optimaliseren; dus een unieke beschrijving, unieke labels etc. Zo word je op deze specifieke onderwerpen ook sneller gevonden.
 • Tip 10: Gebruik juiste zoektermen.
  Het is van essentieel belang dat je de juiste zoektermen gebruikt voor het filmpje. Plaats je in je bezoeker die informatie over jou onderwerp zoekt. Waar zoekt deze persoon op? Deze zoektermen moet je vervolgens in je titel, beschrijving verwerken. Een extra tip is om voor of achter deze zoekterm het woordje: video of filmpje te plaatsen. In Google wordt vaak de naar de combinatie ‘video + onderwerp of filmpje over onderwerp’ gezocht.
 • Bonus tip!
  Zorg ervoor dat je in de eerste 10 seconde duidelijk de aandacht weet te wekken in je filmpje. Is deze na 10 seconde nog niet gewerkt? Dan is de kans groot dat je bezoekers het filmpje wegklikken en niet meer bekijken.

Ben je naast Youtube filmpjes voor je bedrijf, ook geintresseerd in andere mogelijkheden van internet marketing, of eventueel het verbeteren en vernieuwen van je website? Laat je gegevens achter bij ons offerte formulier, en ontvang vrijblijvend en gratis, een snelle indicatie van mogelijkheden en prijzen!

 

Dit artikel is geschreven in  juni 2010

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn de gemiddelde kosten van een maatwerk website?

Gemiddeld kost een maatwerk site tussen de 1500 en 3500 euro. Dit is op basis van maatwerk ontwerp voor minimaal 2 pagina’s. Meestal wordt de home en een vervolgpagina ontworpen waarmee de rest van de site kan worden ingericht. Bereken hier de prijs van een nieuwe website.

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

Een website kan al binnen een week ontwikkeld worden. Normaal gesproken zijn de gemiddelde oplevertermijnen tussen de 2 en 4 weken voor een maatwerk website. Een thema site kan vaak al binnen 1 tot 2 weken worden ontwikkeld.

Passen de websites van Best4u binnen mijn huisstijl?

In principe kunnen wij elke site bouwen binnen jouw huisstijl. Of je nou kiest voor een design product of voor volledig maatwerk gaat, we kunnen jou huisstijl altijd op een goede en professionele manier verwerken. Meer informatie over onze websites en webshops vindt u hier.

Welk cms moet ik willen gebruiken voor mijn website?

Bij Best4u adviseren wij het gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is gratis, eenvoudig in gebruik en scoort erg goed in de zoekmachines. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Hoe belangrijk is mobiel vriendelijkheid / Responsive lay-out?

Extreem belangrijk. Niet alleen omdat het meeste verkeer via mobiel op je site komt, ook voor de scores in de zoekmachines is deze werking erg belangrijk. Bij Best4u is iedere site standaard volledig responsive opgebouwd.

Wordt mijn website goed gevonden in Google als deze bij jullie is gemaakt?

Jazeker, de website en het CMS zijn technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Tevens leveren we je binnen WordPress verschillende tools die je verder op weg helpen hiermee.

Als ik vragen heb of hulp wil bij het aanpassen van mijn site na de tijd?

Wanneer je bij ons een support en security pakket afneemt helpen we je geheel gratis met het  doen van aanpassingen in je site. We houden hem daarbij ook nog up to date en zorgen dat deze altijd veilig gehost wordt.

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Heb je al een bestaande website of webshop of wil je een compleet nieuwe site laten bouwen?

Wil je een uniek design of gebruik maken van 1 van onze designs?

Nieuwsgierig naar reeds ontwikkelde unieke design of naar onze designs? Ga dan naar onze showcases of bekijk de designs.

Wil je een website of webshop?

Wil je een website of webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 0 tot 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 10 tot 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.999

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 20 tot 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 0 - 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €599
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 10 - 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €699
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 20 - 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €899
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf €999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €3.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.